Untitled_edited_edited.png
Buster XL Fish - our guiding boat.

Vår Båt

Høy kvalitet, stabil, behagelig å sitte i, mer enn i stand til å takle våre fiskemiljøer, romslig (for minst fire fisker), moderne, pålitelig og en ultimat fiskebåt. Det var disse adjektivene som dominerte kravene mine da jeg var på leting etter min fremtidige båt og en av Norges beste sportsfiskebåter.

Buster XL Fish
Buster XL Fish
Buster XL Fish rod compartment
Buster XL Fish Garmin 102sv UHD Fish Finder
Buster XL Fish lithium batteries
Buster XL Fish in the winter sun

Buster XL Fish

2020 Buster XL Fish 20 fots aluminiumsbåt med for- og bak fiskeplattformer og integrert stangoppbevaring. Den kan ta 7 personer i sine to sportsstoler og sammenleggbar sofa. Båten veier inn på 768kg, har en 160l drivstofftank og en toppfart på 36 knop. Den drives først og fremst av den maksimalt tillatte påhengsmotoren på 115 hk. Finske Buster har over 40 års erfaring med å lage høykvalitets aluminiumsbåter.

Yamaha 115hk påhengsmotor

2021 firetakts påhengsmotor med hydraulisk styring som er kjent som en av verdens mest pålitelige påhengsmotorer. Den veier 185 kg og bruker omtrent 0,8 l/nm som ikke er mye drivstoff i det hele tatt!

Buster XL Fish and Yamaha 115hp outboard motor
Buster XL Fish moored at Bragdøya.

Garmin Force Bow Motor

2021 Garmin Force 24v baugmotor, nok en gang regnet blant de beste baugmotorene man kan kjøpe, holder oss stille i posisjon ved å bruke satellitt-GPS-posisjonering. Den går på to separate 12v 100ah litiumbatterier koblet sammen. Nok juice til å fiske i opptil fire dager!

Garmin 102sv med Panoptix

Våre to ekkolodd/kartplottere er Garmin 102sv med svingere både i baugen og hekken. Vi bruker dem til både å navigere med de nyeste navionics sjøkartene og finne fisk med chirp 2d, downview, sideview ekkolodd, ikke å glemme toppen av serien Panoptix livescope for sanntids ultralyd undervannsbilder. Her kan du se fisken tar sluken mens det skjer!

Garmin Force bow trolling motor and Garmin 102sv fish finder